Contactați-ne:
Limba:

Membru al grupului Arkance

Arkance: Acompanierea actorilor din Construcții în transformarea lor digitală

DE LA UN ȘANTIER CONECTAT LA SMART CITY

De astăzi și până în 2024, Universul Construcțiilor – pe Șantierele de Terasamente, Infrastructură, Clădiri sau Inginerie Civilă, în Mine și Cariere – va cunoaște schimbări majore. Actorii care au știut cum să se transforme în fața provocărilor actuale aleDigitalizării vor fi lideri în acest nou univers.

Pentru a-i ajuta cât mai bine pe clienții noștri și pentru a-i face să înțeleagă schimbările induse de avântul tehnologiilor noi, pe șantiere, în birourile de proiectare, lângă managerii de Infrastructuri, Grupul MONNOYEUR a creat ARKANCE.

Soluțiile noastre Arkance

În Franța, țările Benelux, Polonia și România, ARKANCE combină toate aceste abilități pentru a sprijini părțile interesate în construcții în transformarea lor digitală. Angajamentul nostru: de a detecta inovațiile; înțelegeți utilitatea lor pentru aplicațiile dvs.; implementează aceste tehnologii eficiente pe proiectele tale; pentru a vă optimiza în cele din urmă operațiunile.

În cadrul său, echipa noastră de la ALLTERRA vă furnizează echipamentele și programele pentru a captura mediul înconjurător, a-l modeliza și a întreține infrastructurile; experții noștri de pe șantierul conectat SITECH vă ajută să transformați și
să accelerați fazele dumneavoastră de Construcție grație ghidării utilajelor; inginerii noștri de aplicație de la ARKANCE OPTIMUM vă ajută în optimizarea operațiunilor dumneavoastră implementând pe șantierele dumneavoastră tehnologii avansate; în final,ARKANCE SYSTEMS își propune să furnizeze de-a lungul ciclului de viață al proiectelor dumneavoastră, soluțiile tehnologice de colaborare cele mai adaptate problemelor dumneavoastră.

În Franța, Benelux, Polonia și România, ARKANCE pune în comun toate aceste competențe pentru a-i însoți pe actorii din Construcții în transformarea lor digitală. Angajamentul nostru: ​ detectarea inovațiilor; înțelegerea utilității lor pentru aplicațiile dumneavoastră; implementarea acestor tehnologii eficiente pe proiectele dumneavoastră; pentru a optimiza în final operațiunile dumneavoastră.

Arkance