Contactați-ne:
Limba:

Sistemul CCS900 3D pentru compactor

CCS900 3D Compactor 1
CCS900 comapcteur 3
CCS900 3D compactage
CCS900 3D Compactor 2
CCS900 comapcteur 4
CCS900 Compactor
CCS900 3D Compactor 1
CCS900 comapcteur 3
CCS900 3D compactage
CCS900 3D Compactor 2
CCS900 comapcteur 4
CCS900 Compactor

Descriere

Compactare optimizată, realizați economii

Sistemul CCS900 pentru compactor permite optimizarea compactării pentru obținerea unei consistențe și unei finisări vizuale în toleranțele exacte din cererea de ofertă. Erorile legate de o compactare greșită pot antrena costuri foarte importante pentru antreprenori.

Un sistem performant pentru finisările proiectelor dumneavoastră

Realizați compactările mai repede, mai precis, cu mai puține treceri, îmbinând un control mai bun cu o acuitate mai ridicată a compactării.Sunteți mai productiv, economisiți timp și bani grație economiilor de materiale și de carburant.

Sistemul detectează dacă materialele compactate sunt de calitate proastă, ceea ce vă permite să le îndepărtați înainte de a realiza lucrări care pot fi mai costisitoare pe un material puțin fiabil. Datele și rezultatele compactării sunt memorizate și stocate de sistem înainte de a putea realiza, la sfârșitul lucrărilor, un raport detaliat care să fie furnizat serviciilor de control calitate.

Comunicare Machine to Machine

Această opțiune le permite utilajelor să trimită date despre proiectul de compactare, și astfel operatorii au în permanență sub ochi cartografia compactării atât pentru mașina lor cât și pentru cele care lucrează în apropiere. Această metodă, cuplată la ghidarea 3D, asigură compactarea a 100% din suprafața proiectului cu o precizie centimetrică.

Configurații posibile:

  • GNSS simplu: Măsoară poziția și panta lemei și compară datele cu planul pentru a realiza nivelarea, excavațiile de masă și formele complexe.
  • GNSS dublu: Măsoară poziția exactă, panta și înclinația lamei pentru a realiza nivelarea, excavațiile de masă pe pante și suprafețele formelor complexe.

 

Aplicații posibile:

Compactarea străzilor și autostrăzilor, Construcția căilor ferate, Construcții de zone rezidențiale sau comerciale, Aeroporturi, Parcări, Terenuri de sport, Centre de îngropare deșeuri.

Pentru orice informație referitoare la sistemul nostru CCS900 3D, contactați reprezentantul regional SITECH France.

Produs(e) complementar(e)

Contactați-ne

    Validarea condițiilor generale *


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului https://sitech-romania.ro/ (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH ROMANIA CONSTRUSTION TECHNOLOGY S.R.L, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.