Contactați-ne:
Limba:

Sisteme de ghidaj

Contrôle Guidage 3D
Controale zilnice ales sistemului dumneavoastră de ghidare 3D Trimble Data :28-01-2019 /By :SITECH

Cum să ne asigurăm că extragem tot ce este bun din sistemul dumneavoastră de ghidare Trimble 3D în activitatea zilnică? 4 manevre indispensabile pentru a vă garanta o precizie optimă

4 etape pentru a vă garanta o precizie mai bună

Pentru a extrage cea mai bună performanță din utilizarea soluției dumneavoastră de ghidare 3D TRIMBLE, este necesar să introducem corect anumiți parametri ai mașinii în sistem și să efectuăm controale de poziționare pe proiect. Efectuându-se foarte repede și fiind vitale, aceste etape garantează o calibrare optimă a soluției dumneavoastră de ghidare, vector al unei mai bune precizii și deci un câștig de productivitate maximă.

  1. Introduceți în sistem tot ce are legătură cu uzura mașinii: cale, pistoane, uzura lamei, uzura dinților cupei etc.
  2. Verificați conexiunea elementelor care compun sistemul dumneavoastră de ghidare: senzori, ecran, cablare… În caz de îndoială sau de probleme tehnice, Linia de ajutor de la SITECH  este la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebare referitoare la sistemul dumneavoastră.
  3. De îndată ce părțile de sistem & mașină au fost securizate, se convine din acel moment să se selecteze proiectul bun pe carcasa de control și să se aleagă frecvența radio sau conexiunea VRS. Ceea ce vă va permite să primiți corecțiile adecvate și să vă asigurați că știți poziționarea lamei sau a dinților cupei cu precizie centimetrică pe proiect.
  4. Ultima etapă constă în plasarea unui colț de lamă sau a unui dinte de cupă pe un punct cunoscut în X, Y, Z. Acest ultim control va securiza faptul că vă aflați în condițiile optime pentru a lucra cu mașina dumneavoastră.

De îndată ce aceste patru puncte au fost controlate, puteți să începeți să lucrați pe proiect în deplină siguranță. Linia noastră de ajutor stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă însoți în diferitele etape. Suplimentar, putem să vă propunem cursuri de formare în ghidare sau în topografie la nivel debutant sau expert cu scopul de a vă aduce cunoștințele necesare pentru a deveni 100% autonom.

0 COMENTARII