Contactați-ne:
Limba:

Monnoyeur achiziționează Vianova Systems Benelux

ImageBIM

Articolul lui Steve Carpentier apărut pe constructioncayola.com referitor la achiziția de către grupul Monnoyeur de Vianova Benelux – distribuitor autorizat Autodesk și Trimble, specializat în soluții CAD și BIM pentru Ingineria Civilă și Construcții.

Distribuitor autorizat Autodesk și Trimble în Benelux, societatea Vianova Systems este specializată în soluții colaborative de proiectare 3D și BIM.

Grupul Monnoyeur, care are o prezență puternică în Franța prin intermediul Bergerat Monnoyeur, distribuitor exclusiv Caterpillar, se lansează în domeniul software-ului. Achiziția societății Vianova Systems Benelux marchează dorința specialistului în distribuția echipamentelor de a se dezvolta în distribuția de suite informatice dedicate sectoarelor construcțiilor și ingineriei civile.

O consecință logică tocmai pentru că în Franța, Bergerat Monnoyeur este deja distribuitorul tehnologiilor Trimble prin filiala sa Sitech, ale cărei soluții sunt axate pe sectorul construcțiilor. Bergerat este prezent și în geodezie sub marca Allterra. Vianova Systems Benelux este un distribuitor autorizat Autodesk și Trimble, specializat în soluțiile CAD și BIM pentru Inginerie civilă și Construcții.

În ultimii zece ani, compania a știut să se impună în Benelux ca un factor integrator cheie de soluții colaborative de proiectare 3D, BIM și de planificare adaptate nevoilor clienților.

Misiunea Grupului Monnoyeur este aceea de a deveni furnizorul principal de soluții integrate – materiale și software – concepute pentru a optimiza performanțele sectorului construcțiilor.„Începând de astăzi, oferim clienților noștri o suită unică de soluții software, care acoperă întregul ciclu de viață al proiectelor de Infrastructură, de la Proiectare la Întreținerea structurilor trecând prin Planificare și apoi la realizarea lucrărilor, explică într-un comunicat de presă președintele grupului, Monnoyeur, Baudouin Monnoyeur. „Cu sprijinul și expertiza unei echipe puternice de profesioniști din cinci țări, clienții noștri vor fi capabili să își optimizeze procesul de proiectare și să colaboreze eficient prin intermediul nivelului 3 BIM pentru Infrastructuri.”

Articol de Steve Carpentier – constructioncayola.com – 29 noiembrie 2017