Contactați-ne:
Limba:

Topografie

récolement par géocodification
Releveul rețelelor prin Geocodificare Data : 21-02-2019 / By : SITECH

Noul regulament care impune releveul în șanțuri deschise cu scopul de a geolocaliza rețelele modifică metodele obișnuite de ridicări topografice pe șantier. Din ce în ce mai des, echipele care instalează rețelele trebuie să opereze aceste relevee.

Facilitarea releveului pe teren

În scopul de a facilita acest releveu, în special când trebuie să fie făcut de lucrători care nu sunt topografi, Trimble propune o funcție de geocodificare simplificată pe teren. Acest lucru îi permite operatorul GPS sau stației totale să înregistreze cu un singur clic traseul rețelei și vizualizarea sub formă de linie pe ecran. Pe interfața Siteworks, scurtăturile ecran și iconițele care permit configurarea unui acces direct la această funcție, facilitându-se astfel releveul șantierului pe zi ce trece.

géocodition du récolement

Îmbunătățirea circulației informației

Din punctul de vedere al topografului de la birou – care are în special sarcina de a pregăti planurile de releveu pentru clientul final – această tehnică are avantajul principal de a normaliza modalitatea prin care operatorii lucrează pe teren și de a automatiza o mare parte din producerea planurilor. Conectivitatea prin platforma Șantierului Conectat Trimble permite și sincronizarea tuturor punctelor de releveu pentru a alimenta proiectul la birou. Astfel, fără pierdere de vreme și fără pierderi de date, totul este centralizat într-un singur și același model.

Personalizarea interfeței

Masa de geodificare este ușor de accesat și este în întregime configurabilă datorită instrumentelor din seria de programe Trimble Business Center. Alegeți informația vizuală a iconiței, codul pe care îl va genera dar și carta grafică a planului (adaptabilă cu cea a clientului).
Puteți să o faceți să evalueze în funcție de nevoile șantierului și să stocați acolo mai multe nevoi ale clienților dumneavoastră.

Acest instrument permite câștigarea de timp prețios pe teren dar și pe birou, ergonomia sa simplificată le permite tuturor utilizatorilor o învățare rapidă și eficace, fără a mai fi nevoie dă introducă niște coduri manual. Totul se face intuitiv și automatizat.

0 COMENTARII