Contactați-ne:
Limba:

Hotline SITECH Romania

P1020492

Expertiză prin telefon

Tehnicienii noștri de la suport sunt aici pentru a răspunde la toate nevoile dumneavoastră zilnice referitoare la utilizarea echipamentului:

 • Utilizarea echipamentului dumneavoastră topografic
 • Nevoi referitoare la sistemele de ghidare
 • Utilizarea programelor noastre Trimble

Nu ezitați să îi contactați la 01 69 51 60 00 – apăsați 2 – Deschis de la 8:00 la 12:30 și de la 13:30 la 17:00. Atențiune, nu se ocupă de aspecte legate de reparația sau planificarea reviziilor pentru echipament – Contactați Serviciul Post-Vânzare

Contactați-ne

  Validarea condițiilor generale *


  Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului https://sitech-romania.ro/ (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH ROMANIA CONSTRUSTION TECHNOLOGY S.R.L, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
  Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
  În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
  un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
  Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com
  Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
  Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.