Contactați-ne:
Limba:

Serviciu post-vânzare

MAINTENANCE 1

Serviciu după vânzare SITECH România

Garanția bunei funcționări a instrumentului dumneavoastră Trimble

Echipele de experți tehnici de la cele 3 agenții ale noastre din St-Michel-sur-Orge, Levernois și Colombelles sunt partenerii dumneavoastră privilegiați pentru toate întrebările referitoare la întreținerea echipamentelor dumneavoastră Trimble. Ele vă asigură un serviciu prompt și performant pentru a vă garanta longevitate și utilizare optimă a echipamentelor Trimble.

MAINTENANCE 2

De asemenea, tehnicienii noștri asigură și reparații imediate la atelier (când nu este nevoie de o intervenție de mai lungă durată) dar și vânzări de accesorii.

Pentru orice cerere de programare pentru reparații sau revizii anuale, nu ezitați să le contactați pe asistentele noastre comerciale prezente în fiecare din cele 3 agenții. Pentru ca tehnicienii noștri să răspundă cât mai precis la cererea dumneavoastră, este imperativ să descărcați și să completați formularul SAV: descărcați formularul SAV de mai jos.

 

Descarcă PDF

Contactați-ne  Validarea condițiilor generale *


  Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului https://sitech-romania.ro/ (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH ROMANIA CONSTRUSTION TECHNOLOGY S.R.L, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
  Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
  În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
  un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
  Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com
  Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
  Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.