Trimble Business Center

Evaluare 2D și 3D într-o singură aplicație
Luați decizii mai bune, reduceți greșelile costisitoare și creșteți eficiența în birou și pe șantier. Instrumentele puternice vă ajută să creați rapid și ușor modele 3D construibile precise și integrate pentru topografie de construcție și controlul utilajelor.

Puneți-vă pe treabă cu Trimble

Gestionarea datelor pe întreg ciclul de viață al proiectului este ușoară cu Trimble Business Center. Folosind date combinate de topografie și lucrări de terasament, echipele pot lua decizii mai bune și mai rapide despre șantier.

Cu Trimble Business Center, puteți calcula eficient cantitățile de terasament și materiale pentru oferte, pregăti date pentru trasarea construcțiilor, construi modele 3D pentru optimizarea funcționării utilajelor, urmări productivitatea și livra documentație as-built de primă clasă.

Trimble înseamnă afaceri

Economisiți timp și bani gestionând fără întreruperi datele între birou și șantier
Câștigați mai multe licitații pregătind rapid modele construibile 3D precise pentru controlul utilajelor și topografia construcțiilor
Reduceți rework-ul asigurându-vă că datele sunt curate, actualizate și livrate în formatul corect

De la birou la șantier

Integrarea birou-șantier cu Trimble Business Center vă ajută să simplificați comunicarea de la aplicația din birou la dispozitivele din teren.

Evaluări precise făcute ușor

Vedeți cât de ușor este să faceți o evaluare sau o estimare de cantitate folosind un fișier .pdf sau alte date în acest video informativ.

Planuri de abonament care vă ajută să scalați

Trimble Business Center oferă șase opțiuni de abonament pentru a ajuta orice companie, indiferent de dimensiune, să înceapă. Ediția Construction este personalizată pentru a include pregătirea datelor, topografie, evaluarea construcțiilor, transportul masiv și planificarea avansată a coridoarelor de proiecte de construcții.

Instrumente de modelare CAD și pregătire a datelor

Întotdeauna știți de unde provin datele dvs. Creați livrabile CAD și valorificați trasabilitatea completă a datelor pe durata ciclului de viață al unui proiect.

De la teren înapoi la birou

Instrumentele avansate utilizează datele de producție ale utilajelor și datele as-built din teren pentru sarcini precum urmărirea progresului și facturarea.

Ce poate face Trimble Business Center pentru dvs.?

Aflați cum puteți crea ușor evaluări și gestiona fără întreruperi datele între birou și teren cu Trimble Business Center în prezentarea noastră video de 5 minute.

Vezi video

Alegeți formula care vi se potrivește cel mai bine. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare concepute pentru a optimiza utilizarea sistemelor dumneavoastră de ghidare.

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close