Trimble Loadrite Payload Management: cântărirea integrată în sistemul de ghidare Earthworks


Automatizare, conectivitate, cântărire integrată, realitate augmentată: platforma Trimble Earthworks, prin numeroasele sale funcționalități, introduce șantierele în era digitală și vă oferă o infinitate de posibilități de creștere a productivității.

Cântărirea Integrată – Aflați mai multe despre această funcționalitate avansată care îmbunătățește siguranța transporturilor și minimizează impactul lor asupra mediului.

Controlul încărcăturilor

Utilizarea sistemului Loadrite Payload Management pentru Earthworks garantează o încărcătură constantă și optimizată: evită supraîncărcările care pot cauza probleme de siguranță și subîncărcările care duc la pierderi de productivitate. Consultați rapoartele de încărcare pe aplicația Trimble Insight HQ – care transpune toate datele LPM în panouri de control.

Reducerea impactului asupra mediului: Încărcăturile sunt optimizate, numărul de cicluri este redus și emisiile de CO2 sunt diminuate.

O soluție all-in-one: ghidare și cântărire

În cabină, nu mai este nevoie de mai multe ecrane pentru accesarea datelor proiectului și a cântăririi. Toate informațiile sunt grupate pe tableta sistemului de ghidare Trimble Earthworks, pentru un acces și o citire mai simplă a informațiilor.

Investiție controlată

Loadrite Payload Management este o opțiune complementară la sistemul de ghidare Trimble Earthworks. Abonarea la aceasta reprezintă o investiție mult mai redusă decât achiziționarea unei soluții tradiționale de cântărire. În plus, beneficiați de puterea de procesare a senzorilor IMU de la Trimble Earthworks, care vă garantează o raportare rapidă și precisă a informațiilor.