Componente pentru Controlul Utilajelor

Componente robuste pentru sistemul dumneavoastră de control al utilajelor, cu o calitate dovedită pe care vă puteți baza.

Nu merită utilajul dumneavoastră ce este mai bun?

Componentele rezistente pentru construcții mențin utilajele în funcțiune și cresc productivitatea. De la afișaje la lasere și receptoare GNSS, Trimble vă oferă tot ce aveți nevoie.

Componente pentru Controlul Utilajelor

Trimble TD510 și TD540 Displays

Afișajele de 10 inch TD540 și de 7 inch TD510 sunt soluția premium pentru a asigura cea mai bună experiență utilizatorului cu platforma de control al nivelului Trimble Earthworks.

  • Ecran LCD lizibil în lumină solară, cu interacțiune multi-touch capacitivă
  • Sistem de operare Android pentru extinderea ușoară a software-ului
  • Platformă de procesor octa-core puternică cu procesor grafic dedicat
  • Bluetooth și Wi-Fi integrate pentru conectivitate wireless
  • Design robust cu montare rapidă RAM pentru protecție zilnică împotriva furtului
  • USB frontal pentru actualizări de firmware și sincronizarea datelor de proiectare și productivitate

Cutia de Control Trimble CB460

Afișajul de 7 inch CB460 este proiectat pentru utilizare în medii de construcții dure. Acest afișaj oferă operatorului un ecran grafic color complet pentru vizualizare și ghidare ușoară la nivel.

  • Ecran LCD color mare și ușor de citit de 7 inch (17,78 cm)
  • Semnale sonore pentru ghidare în timp real la nivel sau alerte și avertizări
  • Patru bare LED pentru ghidarea nivelului dintr-o privire și suport pentru barele LED externe
  • Transfer rapid de date prin conexiune Ethernet

Antenă Smart GNSS MS996

MS996 conține un receptor GNSS integrat, antenă și sistem de izolare într-o singură carcasă durabilă. Utilizează motorul avansat Trimble RTK pentru timpi de inițializare mai rapizi când semnalul satelit este pierdut și performanțe îmbunătățite în apropierea obstrucțiilor.

Antenă Smart GNSS MS976

MS976 oferă o alternativă rentabilă pentru contractorii care au nevoie de un receptor GNSS de înaltă precizie la un preț mai mic. Este optimizat doar pentru montarea pe cabină sau corpul utilajului.

Receptor Modular GNSS MS956

MS956 este un receptor de poziționare destinat utilizării cu o antenă robustă Trimble Zephyr 3. Forma compactă se potrivește ușor în plafonul cabinei sau în compartimentele cabinei echipamentelor grele. MS956 este special conceput și reglat pentru a opera prin forțele de șoc și vibrații experimentate pe echipamentele grele.

Antenă Zephyr 3

Antena Zephyr 3 oferă suport complet pentru semnalele GNSS actuale și viitoare, inclusiv GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, OmniSTAR, Trimble RTX și SBAS. Combinația dintre durabilitate și suportul complet pentru semnalele GNSS face ca antena Trimble Zephyr 3 să fie o investiție pe termen lung.

Gateway-ul Connected Site SNM941

Conectați-vă utilajul cu hardware robust de la Trimble. Dispunând de conectivitate Wi-Fi și celulară, Trimble SNM941 Connected Site® Gateway permite transferul wireless de date ale fișierelor de proiectare și corecțiilor GNSS, informații despre productivitatea flotei, activelor și șantierului.

Stațiile Totale Universale din Seria SPS

Stațiile totale universale Trimble din seria SPS pot fi utilizate pentru o precizie și mai mare la efectuarea nivelării fine sau finale, cu ghidarea lamei la 2-5 milimetri (0,007 până la 0,016 pași).

Radiouri SNR Pe Mașină

Radiourile robuste Trimble pe utilaj oferă o platformă modernizată pentru comunicarea cu stațiile totale universale Trimble sau cu o stație de bază GNSS fixă. Disponibile în:

  • Bandă unică 450 MHz, 900 MHz și 2,4 GHz
  • Bandă dublă 900 MHz + 2,4 GHz și 450 MHz + 2,4 GHz

Receptor Laser LR410

LR410 este montat pe un catarg electric pe lamă și conectat la sistemul hidraulic al utilajului pentru a controla ridicarea cu o precizie de 3-6 milimetri (0,01 până la 0,02 pași).

Laser de Nivel Spectra Precision GL700

Laserele duale de nivel Spectra Precision GL700 oferă ani de ghidare precisă și durabilă a utilajelor cu sistemele de control al nivelului GCS900 2D, sistemele de control al nivelului GCSFlex și instalările laser pe utilaje compacte. Ideal pentru pregătirea terenului, săparea tranșeelor și așezarea țevilor, nivelarea fină și construcția drumurilor, laserele GL700 vă pot ajuta să atingeți nivelul mai repede și cu mai multă precizie.

Traser Sonic ST400

ST400 este montat pe lamă și utilizează un reper fizic, cum ar fi bordura și jgheabul, linia de sfoară, trecerea existentă sau anterioară ca referință de elevație.

Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine – departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede.

Opțiuni

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close