90
Colaboratori
1500
Ore de instruire pe an
150
Soluții dedicate creșterii productivității

Inovație, proiect digital, reducerea amprentei de carbon


Furnizorul tău de tehnologie

SITECH România este distribuitorul exclusiv al soluțiilor Trimble pentru șantierele de construcții: ghidare, topografie, software.

 

De la software de proiectare a proiectelor, la echipamente topografice, precum și sisteme de ghidare a utilajelor sau software de monitorizare și monitorizare a proiectului.

 

Zilnic, echipele noastre vă ajută la integrare, instruire și monitorizare tehnică, astfel încât să puteți maximiza utilizarea echipamentelor dvs. pentru a crește productivitatea pe site-urile dvs.

 

Inovație
Șantier digital
Reducerea amprentei de carbon

 

Inovația, prin intermediul funcțiilor avansate de ghidare și automatizare, realității augmentate, scanării, dronelor, simulatorului: pe drumul către șantierul autonom.

 

Șantierul digital. Șantierul paralel cu șantierul, care utilizează datele pentru a modela tot ceea ce se întâmplă pe șantier, pentru a măsura producția, pentru a îmbogăți modelul digital și pentru a atinge continuitatea digitală de la birou la șantier, de la proiectare la realizare.

 

Căutarea productivității și reducerea amprentei de carbon. Probleme majore pentru clienții noștri și, prin urmare, o responsabilitate importantă pentru noi. Avem ambiția de a pune digitalul în slujba acestor obiective, pentru a modifica modul de lucru și de utilizare a mașinilor, pentru a optimiza fluxurile de informații și procesele, pentru a îmbunătăți modul de proiectare a proiectelor și de realizare a lucrărilor.





    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.