Earthworks 3D – Excavatoare hidraulice

Trimble Earthworks: referința în sistemele de ghidare pentru excavatoare hidraulice.

Trimble Earthworks este soluția de control al mașinilor de ultimă generație Trimble.

    • Productivitate îmbunătățită: lucrați mai precis și mai rapid

    • Economii de combustibil și materiale
    • Caracteristici avansate: realitate augmentată în cabină, cântărire și automatizare la bord.
    • Reducerea impactului carbonului

Performanță și intuitivitate

interfața utilizatorului

În cabină, găsiți Trimble Earthworks și toate datele de proiect pe una dintre tabletele Trimble (TD520 10’’ sau TD510 7’’). Interfața sa vă oferă un afișaj 3D și navigare tactilă. Schimbarea vizualizărilor și personalizarea interfeței se fac intuitiv, astfel încât afișajul să fie cel mai potrivit nevoilor dumneavoastră.

Senzori IMU: pentru viteza de calcul crescută

Toți senzorii din sistemul de ghidare Trimble Earthworks sunt giroscopici și acum funcționează pe 3 axe simultan. În comparație cu alte sisteme de ghidare, aceasta crește viteza de transmitere a informațiilor între senzori și aplicația Trimble Earthworks de pe tableta cabină, permițându-vă să vă creșteți rata de lucru.

Trimble Earthworks for Excavators (youtube.com)

Performanța unui sistem Trimble 3D

Trimble Earthworks, ca și generațiile anterioare de sisteme de ghidare, vă asigură:

  • Precizie centimetrică sau milimetrică: în funcție de configurație (centimetru în GNSS și milimetru cu prismă + stație totală)
  • Un câștig semnificativ în productivitate și o rentabilitate rapidă a investiției
  • Un afișaj în cabină a poziției mașinii pe proiect și a tăierii/umplerii

  • Siguranță îmbunătățită: nimeni nu se plimbă în jurul mașinii, iar sistemul permite stabilirea zonelor care trebuie evitate
  • Posibilitatea de a efectua probe pe măsură ce proiectul avansează, prin trimiterea punctelor de la lopată direct la birou

  • O reducere a amprentei de carbon prin economisirea de combustibil și materiale
  • O deschidere către șantierul conectat: monitorizați șantierul de la distanță folosind platformele software Trimble WorksManager și WorksOS.

Păstrați controlul cu WorksManager

Soluțiile de ghidare vă aduc precizie și productivitate sporită. Platforma WorksManager vă permite să vă reuniți toate echipamentele pe aceeași platformă de schimb de date pentru a avea o monitorizare completă a proiectelor dumneavoastră.

Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine – departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede

Opțiuni

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble. Află mai multe.

Reducerea consumului de combustibil datorită ghidării mașinii

Datorită sistemelor de ghidare 3D Trimble Earthworks pe excavatoarele hidraulice, reduceți amprenta de carbon a șantierelor dvs. de construcții. Operatorul lucrează mai rapid și mai precis, ajunge în pantă mai repede în mai puține treceri – și asta, cu atât mai rapid datorită servocomenzii hidraulice (opțiune de automatizare în funcțiile avansate) – reducând semnificativ consumul de combustibil și ajută la realizarea șantierelor. mai verde.

Conectivitate: inima procesului de reducere a amprentei de carbon

Portalul site-ului conectat Trimble WorksManager îmbunătățește schimbul de date între birou și site, reducând în același timp semnificativ numărul de călătorii la șantier datorită caracteristicilor sale avansate: 

  • Asistentul de la distanță: preluați controlul de la distanță al tuturor echipamentelor Trimble instalate la fața locului. Oferiți asistență (fie singur, fie prin intermediul experților noștri tehnici de la SITECH România Support), instruire suplimentară, fără a fi nevoie să mergeți pe site.

  • Monitorizarea șantierului: Informațiile legate de proiect sunt sincronizate în timp real de la mașini la birou (procesul lucrărilor, respectarea toleranțelor etc.) și de la birou la mașini (modificări la proiect etc.). Monitorizarea este optimizată, numărul de lucrători pe șantier este redus – îmbunătățind atât siguranța, cât și amprenta de carbon a șantierului.

Aflați mai multe despre WorksManager aici.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close