Platforma de ghidare – Trimble Earthworks

Creșteți-vă productivitatea și reduceți-vă impactul asupra carbonului cu îndrumarea Trimble.

Soluții de ghidare a utilajelor pentru toate lucrările de terasare. Prin echiparea tuturor utilajelor de pe șantierele dvs., platforma de ghidare Trimble Earthworks a fost concepută pentru a vă ajuta să lucrați mai precis și mai rapid, permițându-vă să vă îmbunătățiți productivitatea în toate fazele lucrărilor de terasament: în producția, finisarea și aplicarea materialelor rutiere.

  • Excavatoare hidraulice, buldozere, gradere
  • Mini încărcătoare
  • Alte utilaje specifice la cerere

Beneficii

  • Siguranță: nimeni nu se mișcă în jurul utilajelor

  • Precizie și productivitate: în funcție de configurație, utilajele excavează cu precizie centimetrică sau milimetrică într-un timp minim.

  • Economii de combustibil și materiale, reducând impactul de carbon al șantierelor dvs. de construcți

  • Monitorizare în timp real: conexiunea dintre Trimble Earthworks și platformele de monitorizare a șantierului Trimble vă permite să monitorizați în direct progresul proiectului.

Interfața Earthworks

Trimble Earthworks rulează pe sistemul de operare Android. Designul și ergonomia aplicației au fost dezvoltate pentru a satisface toate nevoile operatorilor: navigare intuitivă și personalizată, management multi-touch, precum și afișare optimizată a tuturor datelor proiectului (poziționarea mașinii, dimensiuni, tăiere/umplere, zone de evitare, coordonate, altitudini, precizii etc.).

Trimble Earthworks for Dozers: UI/UX – YouTube

Alegeți formula care vi se potrivește cel mai bine. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea soluțiilor noastre software.

Service

Suport pentru managementul schimbării, instruire, asistență din partea inginerilor noștri de producție: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Reducerea consumului de combustibil datorită ghidării utilajului

Datorită sistemelor de ghidare Trimble Earthworks, reduceți amprenta de carbon a șantierelor dvs. de construcții. Operatorul lucrează mai rapid și mai precis, ajungând la coastă mai rapid în mai puține treceri – și cu atât mai rapid datorită servo-controlului hidraulic – reducând semnificativ consumul de combustibil și contribuind la realizarea șantierelor mai ecologice.

Conectivitate: centrul procesului de reducere a amprentei de carbon

Portalul de șantier conectat Trimble WorksManager îmbunătățește schimbul de date între birou și șantier, reducând în același timp semnificativ numărul de deplasări la șantier datorită caracteristicilor sale avansate:

  • Asistentul de la distanță: preluați controlul de la distanță al tuturor echipamentelor Trimble instalate la fața locului. Oferiți asistență (fie singur, fie prin intermediul experților noștri tehnici de la SITECH România Suport), instruire suplimentară, fără a fi nevoie să mergeți pe site

  • Monitorizarea șantierului: Informațiile legate de proiect sunt sincronizate în timp real de la mașini la birou (procesul lucrărilor, respectarea toleranțelor etc.) și de la birou la mașini (modificări la proiect etc.). Monitorizarea este optimizată, numărul de lucrători pe șantier este redus – îmbunătățind atât siguranța, cât și amprenta de carbon a șantierului.

Aflați mai multe despre WorksManager aici.

 

Caracteristici avansate pentru a atinge un nivel de productivitate de neegalat

Pe lângă beneficiile tradiționale ale unui sistem de ghidare, Trimble Earthworks și numeroasele sale funcții avansate aduc excavatoarele în era digitală.

  • Automatizare: sistemul preia controlul asupra brațului și cupei – operatorul controlează doar tija sculei – pentru a obține o nivelare constantă într-un timp scurt.

  • Cântărire la bord: opțiunea LOADRITE Payload Management transformă sistemul dumneavoastră de ghidare într-o soluție de cântărire la bord, fără a adăuga un nou ecran de cabină.

  • Realitate augmentată: modelul digital al șantierului se suprapune pe cel existent pentru a îmbunătăți siguranța pe șantier.

Configurații

  • Single GNSS 
  • Dual GNSS
  • UTS (Prisme și Stații Totale) 
  • Actualizare GCS900

Precizie și automatizare sporite

Trimble Earthworks ajută operatorii să atingă un nivel de precizie de neegalat. Ca și în cazul excavatoarelor, noii senzori IMU cuplati cu noua interfață software îmbunătățesc precizia și viteza de execuție pentru toate aplicațiile dvs., simple sau complexe.

Portabilitate de neegalat

Earthworks GO! este un sistem de ghidare 2D mobil și ușor de instalat. Poți împământa cu precizie centimetrică în doar câteva minute Trimble GO patentat! Box permite montarea rapidă a sistemului pe un mic încărcător pe șenile: Earthworks GO! instalat pe un smartphone în cabină. Senzorii sunt magnetizați la mașină și conexiunile se realizează într-un timp foarte scurt. În medie, utilizarea acestui sistem vă garantează cu până la 20% mai multă productivitate: mai puține reprelucrări, economii de combustibil și economii de materiale.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close