Trimble Groundworks – exerciții de ghidare 3D

Sistemul Trimble Groundworks îmbunătățește productivitatea, siguranța, precizia și eficiența operațiunilor de foraj pe șantier: permite găurirea și conducerea fără țevi, poziționarea frezei cu precizie centimetrică generând o productivitate mai bună și îmbunătățind controlul costurilor.

  • Precizie centimetrică

  • Plan de foraj în cabină

Utilajul este autonom, nu mai este nevoie de personal care lucrează alături de utilaje. Trimble Groundworks avertizează operatorul când intră în zonele de evitare. Gata cu planurile de hârtie, întregul plan de foraj este vizibil de pe un ecran de cabină.

Ușurință în utilizare

Sistemul Trimble Groundworks a fost conceput pentru a satisface toate nevoile operatorilor în ceea ce privește lizibilitatea și ușurința în utilizare: ergonomie software intuitivă (ecran tactil, afișaj 3D, vizualizare personalizabilă) și vizualizarea proiectelor (plan de foraj, adâncimi de atins, respectarea prevederilor proiect, poziționarea frezei, înclinarea burghiului etc.) pentru manipularea rapidă a sistemului și funcționarea optimă instantanee.

Precizie garantată – chiar și în zonele sensibile

Cu antenele și receptoarele cu rază lungă de acțiune Trimble, lucrați în medii greu accesibile – precizia de poziționare rămâne garantată cu precizie centimetrică. Acest lucru ajută la maximizarea productivității și la minimizarea timpilor de nefuncționare. Echipamentul Trimble este suficient de robust pentru a rezista la șocuri și vibrații ale mașinii. În plus, aceste antene au fost dezvoltate pentru a absorbi vibrațiile de foraj fără a le deteriora precizia. Senzorii Trimble vă permit să controlați înclinarea și adâncimea catargului cu o funcție de oprire automată odată atinsă cota țintă, pentru o muncă eficientă.

Planul de foraj în cabină

Cu tableta Trimble VERSO 12 și software-ul Trimble Groundworks, profitați de o soluție eficientă cu opțiuni complete de conectivitate pentru a vă opera mașinile 24/7. Ecranul tactil ușor de citit face navigarea simplă și rapidă.

Raport calitativ asupra muncii efectuate

Înregistrați datele calitative ale muncii efectuate pentru a vă documenta munca.

Instruire de orientare SITECH România

Ai nevoie de instruire? La nivel inițial sau expert: inginerii noștri de aplicații SITECH România vă instruiesc sau vă îmbunătățesc cunoștințele pentru a maximiza utilizarea soluțiilor noastre. Aflați mai multe despre cursurile noastre de formare pentru controlul utilajelor. Mai multe informații despre toate soluțiile noastre topografice sau de ghidare și instruirea noastră, accesați pagina noastră de contact.

Alegeți formula care vi se potrivește cel mai bine. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea soluțiilor noastre software.

Service

Suport pentru managementul schimbării, instruire, asistență din partea inginerilor noștri de producție: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Retrăiește webinarul „Trimble Groundworks – Digitalizarea forajului” – găzduit de experții noștri SITECH România.

Reducerea consumului de combustibil datorită ghidării mașinii

Datorită sistemelor de ghidare Trimble Groundworks, reduceți amprenta de carbon a șantierelor dvs. de construcții. Operatorul lucrează mai rapid și mai precis, ajungând la coastă mai rapid în mai puține treceri – și cu atât mai rapid datorită servo-controlului hidraulic – reducând semnificativ consumul de combustibil și contribuind la realizarea șantierelor mai ecologice.

Conectivitate: centrul procesului de reducere a amprentei de carbon

Portalul de șantier conectat Trimble WorksManager îmbunătățește schimbul de date între birou și șantier, reducând în același timp semnificativ numărul de deplasări la șantier datorită caracteristicilor sale avansate:

  • Asistentul de la distanță: preluați controlul de la distanță al tuturor echipamentelor Trimble instalate la fața locului. Oferiți asistență (fie singur, fie prin intermediul experților noștri tehnici de la SITECH România Suport), instruire suplimentară, fără a fi nevoie să mergeți pe site

  • Monitorizarea șantierului: Informațiile legate de proiect sunt sincronizate în timp real de la mașini la birou (procesul lucrărilor, respectarea toleranțelor etc.) și de la birou la mașini (modificări la proiect etc.). Monitorizarea este optimizată, numărul de lucrători pe șantier este redus – îmbunătățind atât siguranța, cât și amprenta de carbon a șantierului.

Aflați mai multe despre WorksManager aici.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close