GCS900 3D – Încărcătoare

Sistemul de ghidare 3D GCS900 vă permite să cunoașteți poziția exactă a colțurilor lamei încărcătorului pe un proiect 3D.

  • Precizie centimetrică.

Aduceți precizia în centimetri și localizarea geografică a utilajului la încărcătorul dvs. pentru a crește productivitatea. Variația pentru încărcătoare vă va permite să evitați reprelucrările și să maximizați utilizarea utilajului dumneavoastră pentru a realiza numeroase economii.

Aplicații

Aplicațiile sistemului de încărcare 3D GCS900 sunt numeroase:

  • Îmbunătățirea pistelor: o mai bună funcționare pe site-ul dvs. de producție vă va permite să îmbunătățiți fluxul vehiculelor pe șantier.

  • Pentru mine și cariere: nivelarea plăcii cu precizie centimetrică pentru a maximiza operațiunile în zona de extracție (evitați găurile și denivelările).

  • Obține o nivelare mai bună: pentru terasamente pe drumuri sau platforme, obține o precizie centimetrică și fii la nivel încă de la prima trecere.

  • Construirea stocurilor: constituiți-vă stocurile, luați-vă punctele și trimiteți calculul de volum direct la birou. O mai bună vizibilitate și informații în timp real vă oferă o vizibilitate mai mare asupra întregului proiect.

Conectați-vă echipele și site-urile dvs. cu WorksManager

Cu Trimble WorksManager, câștigați eficiență, viteză și profitabilitate prin transferul de informații precum datele de proiect 3D la șantier prin intermediul unei rețele fără fir, fără a părăsi biroul. Toate echipele dvs. de proiect și de la fața locului au asigurarea că toată lumea lucrează întotdeauna cu un model 3D actualizat. Evitați erorile și reparațiile costisitoare.

Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine, departamentul nostru de vanzari te va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire agreat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea sistemelor dumneavoastră de ghidare.

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close