PCS900 – Finisor de beton

PCS900 pentru finisoare de beton permite obținerea unor suprafețe netede economisind în același timp materiale și timp.

Atât pe șantierele de construcții de drumuri, de linii de tramvai sau de bariere de siguranță, acest sistem de ghidare îmbunătățește precizia utilajului dumneavoastră în orice aplicație. Evitați denivelările și reparațiile datorită preciziei milimetrice a sistemului PCS900.

  • Precizie milimetrică: șine, drumuri, bariere de siguranță
  • Automatizarea mișcărilor utilajului

Avantajele sistemului:

  • Precizie milimetrică, chiar și fără suprafață de referință.
  •  Lucrări de precizie: autostrăzi, aeroporturi, căi ferate.
  • Fără necesitatea de a instala țăruși sau sfori de-a lungul suprafeței: câștig semnificativ de timp.
  •  Creșterea productivității: începeți șantierul mai repede și lucrați cu o precizie mai mare fără necesitatea unor corecții.

Conectați utilajul dumneavoastră

Cu platforma WorksManager, puteți sincroniza atât informațiile din consola utilajului cu biroul, cât și datele proiectului cu șantierul – asigurând în timp real informațiile corecte: proiecte actualizate în utilaje, progresul lucrărilor și raportările la birou. Aflați mai multe despre WorksManager aici.

Precizia stației SPS930

Stația totală Trimble SPS930 este instrumentul ideal pentru operațiunile de ghidare optică a utilajelor. Oferind o precizie inegalabilă și asigurând o capacitate maximă de lucru în orice condiții, aceasta va fi aliatul perfect pentru aplicațiile dumneavoastră de turnare a betonului.

Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine, departamentul nostru de vanzari te va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de formare aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea sistemelor dumneavoastră de ghidare.

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Reducerea consumului de combustibil prin ghidarea utilajelor

Cu sistemele de ghidare Trimble PCS900, reduceți amprenta de carbon a șantierelor dvs. Operatorul lucrează mai rapid și mai precis, ajungând la nivelul dorit mai repede și cu mai puține treceri – mai ales datorită controlului hidraulic – reducând semnificativ consumul de combustibil și contribuind la transformarea șantierelor în mediu mai ecologic.

Conectivitatea: inima procesului de reducere a amprentei de carbon

Portalul Trimble WorksManager pentru șantierele conectate îmbunătățește schimbul de date între birou și șantier, reducând în același timp numărul de deplasări pe teren datorită funcțiilor sale avansate:

  • Asistentul de la distanță: Preluați controlul la distanță asupra întregului echipament Trimble implementat pe șantier. Asigurați suportul (fie de unul singur, fie prin intermediul experților noștri tehnici de la SITECH România), furnizați instruiri suplimentare, fără a fi necesară prezența pe șantier.
  • Urmărirea șantierului: Informațiile legate de proiect sunt sincronizate în timp real între mașini și birou (avansul lucrărilor, respectarea toleranțelor etc.) și viceversa (modificări ale proiectului etc.). Urmărirea este optimizată, numărul de intervenții pe șantier este redus – contribuind la îmbunătățirea siguranței și a amprentei de carbon a șantierului.

Aflați mai multe despre WorksManager aici.

 

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close