R750 : Receptor GNSS Modular

R750 este receptorul modular GNSS de ultimă generație dezvoltat de Trimble.

  • Economisiți timp, bani și evitați problemele cu receptorul modular GNSS Trimble R750, soluția de stație de bază fiabilă și ușor de utilizat de la Trimble. Cu monitorizare și alerte la distanță, un radio intern, modem LTE și capabilitate de rover, R750 este conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră.

R750 este stația de bază GNSS compatibilă cu toate echipamentele Trimble desfășurate pe șantierele dumneavoastră. Performanțele sale ridicate îi permit să fie instalat în configurație fixă sau mobilă:

  • Utilizare în stație de bază permanentă sau semi-permanentă, instalată într-o clădire sau într-un bungalou. Stația poate fi alimentată la priză, cu baterie externă sau panou solar pentru a menține o conexiune constantă.
  • Instalare pe un vehicul sau utilaj în configurație mobilă pentru operațiuni speciale, cum ar fi cartografierea sau recoltarea.

R750: Garanție de recepție continuă 

Compatibil cu toate constelațiile

R750 este compatibil cu toți sateliții de semnal. Datorită tehnologiei Trimble ProPoint™ multi-constelație, acest receptor modular asigură o performanță înaltă și o recepție fiabilă chiar și în cele mai dificile condiții GNSS. Filtrarea avansată a semnalelor și modelarea erorilor oferă o protecție mai bună împotriva interferențelor, a suprasaturării și a interferențelor, asigurând o transmitere fără probleme.

Continuarea recepționării corecțiilor chiar și în caz de pierdere a semnalului

Funcționalitățile Trimble xFill® și CenterPoint® RTX permit continuarea utilizării bazei dvs. GNSS în RTK timp de până la 5 minute după pierderea semnalului. 

Instalare rapidă și configurare la distanță a dispozitivului R750

Ergonomia sa, ușurința de utilizare și radio 450MHz îi permit să se conecteze în câteva secunde la toate soluțiile Trimble de pe șantier: Earthworks și Siteworks. Ca un instrument conectat, R750 este gestionat atât pe teren, cât și la distanță:

  • Gestionarea performanțelor și starea bazei GNSS
  • Activarea / Dezactivarea emisiei de corecții
  • Configurare 

Veți fi notificat cu alerte de sistem atunci când evenimente apar în timp ce baza este în funcțiune, pentru a reacționa mai rapid și a evita întreruperile pe șantier.

Caracteristici tehnice  

  • Modem LTE 4G încorporat
  • Opțiune radio încorporată pentru configurații în stație de bază și sistem mobil
  • Ecran înclinat pentru ușurința citirii informațiilor
  • Posibilitatea de a fi conectat la o sursă de alimentare USB-C standard pentru a asigura o funcționare permanentă
  • Tehnologia Trimble Autobase™ pentru o configurare rapidă zilnică prin simpla apăsare a unui buton

Opțiuni Simple de Configurare
Receptorul GNSS Modular Trimble R750 include toate constelațiile ca standard, selectați doar opțiunea de bază sau bază/rover pentru a începe:

Bază precisă
Rover precis cu bază

Pentru mai multe informații despre alegerea antenei GNSS potrivite, aflați mai multe aici.

Găsiți versiunile actuale de software și firmware pentru construcții civile Trimble aici.

Cursuri topografice SITECH România

Indiferent dacă sunteți la început sau doriți să vă perfecționați, inginerii noștri de aplicații completează cunoștințele dumneavoastră oferindu-vă un catalog de cursuri pentru a maximiza utilizarea echipamentului dumneavoastră Trimble. Găsiți și alte sfaturi de utilizare a echipamentului pe pagina noastră de știri și actualități. Pentru mai multe informații despre întreaga noastră ofertă de cursuri de grup, contactați-ne prin intermediul formularului nostru de contact.

Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine – departamentul nostru de vânzări vă va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea produselor dumneavoastră topografice.

Service

x
x

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close