Trimble Stratus

Exploatarea măsurătorilor fotogrammetrice nu a fost niciodată atât de simplă. Zborurile dronelor dumneavoastră sunt procesate de noi într-un timp record și restituite pe o platformă securizată și intuitivă. Astfel, vă puteți dedica timpul exploatării datelor și programării următoarelor operațiuni în jurul unui model digital al șantierelor dumneavoastră. Aceste rapoarte vă vor facilita luarea deciziilor și vor susține întâlnirile de facturare/declarare cu clientul dumneavoastră.
  • Urmărirea avansării ștaierului 
  • Realizați măsurători topografice mai frecvent și mai rapid.

Trimble Stratus vă permite să vizualizați evoluția șantierelor și a mișcărilor de pământ pe un model 3D dinamic. Aveți acces permanent la date despre volumele extrase, stocuri, precum și toate informațiile despre săpături și umpluturi.

Planificați și realizați estimări cu încredere

Controlați facturarea: efectuați propriile măsurători topografice înainte de începerea lucrărilor și în mod foarte regulat în faza de execuție, încărcați-le pe platformă pentru a crea rapoarte de avansare precise, facilitând astfel facturarea.

Comunicați eficient

Urmăriți evoluția șantierului, evitați neînțelegerile și rezolvați rapid disputele datorită exploatării modelului 3D. Acest model poate fi ușor partajat cu toate părțile implicate în proiect, astfel încât toți să fie informați despre stadiul proiectului.

Realizați măsurători topografice mai frecvent și mai rapid

Realizând măsurători cu drona – cu DJI Phantom 4 RTK oferit de SITECH – obțineți măsurători topografice precise și mai rapide. Astfel, geodezul nu este mobilizat pe șantier pentru a face măsurătorile: este un câștig de timp și o garanție de siguranță pe șantier.

Procesarea datelor

Prelucrarea și corectarea datelor sunt realizate de noi. Datele fiabile și precise vă sunt livrate fără a monopoliza competențele și timpul geodezului.

Pachetul STRATUS + Drone DJI Phantom 4 RTK

SITECH France vă oferă un pachet complet pentru măsurătorile cu drona și urmărirea producției, cu o ofertă care combină drona Phantom 4 RTK și accesul la platforma Trimble Stratus.

Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine, departamentul nostru de vânzări te va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România– centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare menite să optimizeze utilizarea soluțiilor noastre software. Aflați mai multe.

Service

Suport pentru managementul schimbării, instruire, asistență din partea inginerilor noștri de producție: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble. Aflați mai multe.

Retrăiește webinarul Trimble Stratus găzduit de experții noștri SITECH România.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close