Depozite tehnice


Ghidaj 3D pentru excavatoare, buldozere și compactoare, echipamente topografice și servicii: asistența SITECH România dedicată stațiilor dvs. de gestionare a deșeurilor.

Îmbunătățiți performanța utilajelor dvs

SITECH România vă oferă o gamă de soluții dedicate pentru crearea de depozite, pentru monitorizarea în timp real a avansului compactării dvs. (mapping) pentru a vă asigura o eficiență sporită a siturilor dvs.


Soluții

Componente pentru Controlul Utilajelor

Componente robuste pentru sistemul dumneavoastră de control al utilajelor, cu o calitate dovedită pe care vă puteți baza.
WorksOS

Cu soluția noastră avansată de monitorizare a progresului pentru supraveghetorii de șantier și managerii de proiect, monitorizați cu exactitate activitatea de pe șantier și progresul în timp real de la distanță, cu informații direct de la utilaj.
WorksManager

Trimiteți de la distanță modele gata de construcție către utilaje și echipele de topografie din teren și gestionați activele tehnologice pe șantiere, pentru a vă asigura că proiectele dvs. sunt pe drumul cel bun.
Trimble Business Center

Evaluare 2D și 3D într-o singură aplicație Luați decizii mai bune, reduceți greșelile costisitoare și creșteți eficiența în birou și pe șantier. Instrumentele puternice vă ajută să creați rapid și ușor modele 3D construibile precise și integrate pentru topografie de construcție și controlul utilajelor.
Stațiile Totale Robotizate SPS620 și SPS720

Păstrați acuratețea, dar păstrați și simplitatea. SPS620 și SPS720 sunt perfecte pentru operarea de către o singură persoană pe șantiere mai mici și pentru lucrări pe structuri precum poduri sau canale, oferind o precizie și fiabilitate foarte ridicată pentru poziționarea pe șantier, trasarea și măsurarea construcțiilor.
Jobsite Connectivity

Conectivitate pe șantier Conectați fluxurile de lucru ale proiectului de construcție de la design la construcție, permițând datele să curgă fără probleme și oferind o sursă unică de adevăr de la birou la teren.
DA2 GNSS Antena inteligentă

Receptor GNSS compact și ușor, bazat pe software, ce oferă calitatea dovedită Trimble, fiind conceput pentru o recuperare mai rapidă a investiției.
Trimble Subscriptions

Soluție flexibilă, completă și conectată pentru construcții, inclusă într-un contract predictibil.
Radiouri GNSS pentru Construcții

Radiourile Trimble oferă opțiuni flexibile de configurare și fiabilitate robustă pentru utilizarea eficientă a GNSS pe șantier.
TDC6 Handheld Data Collector

Colectorul de date portabil ușor de utilizat Trimble TDC6 permite contractorilor să lucreze mai eficient pe teren cu seturi de date 3D mai complexe, să se conecteze la birou pentru aprobări pe loc și să comunice schimbările echipelor de pe teren.

Instruire

Instruire și Suport Tehnic pentru Sistemele Trimble

Instruire dedicată pentru utilizarea eficientă a sistemelor de ghidare a utilajelor, echipamentelor topografice și software-urilor Trimble, asigurând succesul proiectelor dvs. de construcții

Servicii

Vânzare aparatură second hand

Beneficiați de ofertele noastre de ocazie pe o gamă largă de echipamente de ghidare și echipamente topografice în timpul zilelor noastre #SITECHDeals. Detaliile operațiunii și lista echipamentelor disponibile sunt prezentate în taburile de mai jos. Toate componentele sau echipamentele second-hand au fost verificate de echipa noastră de tehnicieni certificați.
Închiriere de echipamente

O investiție controlată în totalitate Vă oferim o gamă de soluții Trimble pe care le puteți închiria în funcție de proiectele dvs. Îți controlezi astfel investiția deoarece îți vei realiza proiectele cu cele mai noi tehnologii Trimble: sisteme de ghidare sau echipamente topografice, fără a fi nevoie să investești.

Testimoniale


PORR: Implementare BIM în proiecte de infrastructură

PORR România Parteneriatul dintre PORR România și Trimble Civil Construction are deja o istorie de 5 ani și a început odată cu decizia de a implementa BIM – Building Information Modeling în proiectele de infrastructură. PORR România a schimbat modul tradițional de lucru în construcții cu ajutorul platformelor Quadri și Trimble Connect, îmbunătățind calitatea și…
Primul sistem Trimble Earthworks 3D instalat în România

Dimex 2000 Compania Trimble, reprezentată în România de SITECH România Construction Technology, anunță succesul primei implementări a platformei Trimble Earthworks în România obținut de compania bistrițeană Dimex 2000.
Lucrați mai inteligent, mai rapid și mai profitabil cu tehnologiile Trimble

MITHRAS BUILD SITECH România în colaborare cu Bergerat Monnoyeur vă prezintă soluția personalizată pentru clientul nostru, MITHRAS BUILD. Utilaje CAT achiziționate în sistem RPO – închiriere cu posibilitate de cumpărare Sisteme de ghidare automată Trimble 3D pentru gredere și buldozere Rezultat: Maxim de productivitate și precizie cu utilaje CAT și tehnologii Trimble

Contactează-ne


Soluții și servicii software pentru a vă sprijini în tranziția digitală a întregului ciclu de viață al proiectelor dumneavoastră, de la proiectare la construcție și întreținere.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre soluțiile și serviciile noastre.


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.