Cariere și șantiere de producție


Îmbunătățiți precizia utilajelor dvs. și măsurați performanța acestora folosind tablouri de bord de producție.

Sisteme de ghidare dedicate utilajelor de producție

Nivelați pistele și dalele cu o precizie centimetrică pentru a îmbunătăți circulația și fluxurile pe siturile dvs. de producție. De asemenea, aveți o cunoștință mai precisă a stocurilor dvs. datorită realizării de puncte de către utilajele ghidate.

Asistență în alegerea, instalarea și formarea pentru utilizarea soluțiilor Trimble & consultanță în monitorizarea producției: SITECH România vă oferă un pachet complet de servicii dedicate digitalizării carierelor dvs. și optimizării producției.

Consiliere și suport în optimizarea producției

Conectați-vă utilajele pentru a accesa indicatori de performanță: cicluri ale utilajelor, cantități produse (în tone), timp de așteptare și distanțe. Aceste instrumente vă ajută să îmbunătățiți randamentul și să reduceți costurile de producție.

SITECH România vă conectează utilajele, vă configurează și vă oferă acces la tablourile de bord de producție. Inginerii noștri de aplicații vă sprijină și vă sfătuiesc în optimizarea producției.

Topografie și Fotogrammetrie Aeriană

Realizarea de ridicări topografice folosind soluțiile noastre cu drone pentru a crea o machetă 3D a siturilor dvs. de producție. Aceasta vă permite să vizualizați evoluția stocurilor și fronturilor de lucru în doar câteva clicuri.

Plasarea țintelor, formare în utilizarea soluțiilor tehnologice și suport tehnic zilnic: SITECH România vă asistă zilnic în achiziționarea și exploatarea acestor date.


Soluții

Earthworks 3D – Excavatoare hidraulice

Trimble Earthworks: referința în sistemele de ghidare pentru excavatoare hidraulice. Trimble Earthworks este soluția de control al mașinilor de ultimă generație Trimble. Productivitate îmbunătățită: lucrați mai precis și mai rapid Economii de combustibil și materiale Caracteristici avansate: realitate augmentată în cabină, cântărire și automatizare la bord. Reducerea impactului carbonului
Earthworks 3D – Buldozer

Reperul pentru soluțiile de ghidare dedicate buldozerelor. Trimble oferă platforma Earthworks pentru buldozere: interfață, senzori, asamblare... totul a fost conceput pentru a vă ajuta să atingeți un nivel de productivitate de neegalat. Cu buldozerele Earthworks, beneficiați de intuitivitatea noii platforme pe tableta Trimble de 10 inchi cu navigare cu ecran tactil și afișaj 3D. Productivitate îmbunătățită: lucrați mai precis și mai rapid Automatizarea mișcărilor mașinii în timpul fazei de finisare Vizualizați proiectul și tăiați/umpleți în timp real în cabină Verificarea mașinii: colectarea punctelor și sincronizarea cu datele proiectului Control orizontal al direcției: urmează automat o aliniere orizontală
Trimble Groundworks – exerciții de ghidare 3D

Sistemul Trimble Groundworks îmbunătățește productivitatea, siguranța, precizia și eficiența operațiunilor de foraj pe șantier: permite găurirea și conducerea fără țevi, poziționarea frezei cu precizie centimetrică generând o productivitate mai bună și îmbunătățind controlul costurilor. Precizie centimetrică Plan de foraj în cabină
GCS900 3D – Încărcătoare

Sistemul de ghidare 3D GCS900 vă permite să cunoașteți poziția exactă a colțurilor lamei încărcătorului pe un proiect 3D. Precizie centimetrică.
Trimble Stratus

Exploatarea măsurătorilor fotogrammetrice nu a fost niciodată atât de simplă. Zborurile dronelor dumneavoastră sunt procesate de noi într-un timp record și restituite pe o platformă securizată și intuitivă. Astfel, vă puteți dedica timpul exploatării datelor și programării următoarelor operațiuni în jurul unui model digital al șantierelor dumneavoastră. Aceste rapoarte vă vor facilita luarea deciziilor și vor susține întâlnirile de facturare/declarare cu clientul dumneavoastră. Urmărirea avansării ștaierului  Realizați măsurători topografice mai frecvent și mai rapid.

Instruire

Instruire și Suport Tehnic pentru Sistemele Trimble

Instruire dedicată pentru utilizarea eficientă a sistemelor de ghidare a utilajelor, echipamentelor topografice și software-urilor Trimble, asigurând succesul proiectelor dvs. de construcții

Servicii

Vânzare aparatură second hand

Beneficiați de ofertele noastre de ocazie pe o gamă largă de echipamente de ghidare și echipamente topografice în timpul zilelor noastre #SITECHDeals. Detaliile operațiunii și lista echipamentelor disponibile sunt prezentate în taburile de mai jos. Toate componentele sau echipamentele second-hand au fost verificate de echipa noastră de tehnicieni certificați.
Închiriere de echipamente

O investiție controlată în totalitate Vă oferim o gamă de soluții Trimble pe care le puteți închiria în funcție de proiectele dvs. Îți controlezi astfel investiția deoarece îți vei realiza proiectele cu cele mai noi tehnologii Trimble: sisteme de ghidare sau echipamente topografice, fără a fi nevoie să investești.

Testimoniale


PORR: Implementare BIM în proiecte de infrastructură

PORR România Parteneriatul dintre PORR România și Trimble Civil Construction are deja o istorie de 5 ani și a început odată cu decizia de a implementa BIM – Building Information Modeling în proiectele de infrastructură. PORR România a schimbat modul tradițional de lucru în construcții cu ajutorul platformelor Quadri și Trimble Connect, îmbunătățind calitatea și…
Primul sistem Trimble Earthworks 3D instalat în România

Dimex 2000 Compania Trimble, reprezentată în România de SITECH România Construction Technology, anunță succesul primei implementări a platformei Trimble Earthworks în România obținut de compania bistrițeană Dimex 2000.
Lucrați mai inteligent, mai rapid și mai profitabil cu tehnologiile Trimble

MITHRAS BUILD SITECH România în colaborare cu Bergerat Monnoyeur vă prezintă soluția personalizată pentru clientul nostru, MITHRAS BUILD. Utilaje CAT achiziționate în sistem RPO – închiriere cu posibilitate de cumpărare Sisteme de ghidare automată Trimble 3D pentru gredere și buldozere Rezultat: Maxim de productivitate și precizie cu utilaje CAT și tehnologii Trimble

Contactează-ne


Soluții și servicii software pentru a vă sprijini în tranziția digitală a întregului ciclu de viață al proiectelor dumneavoastră, de la proiectare la construcție și întreținere.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre soluțiile și serviciile noastre.


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.