WorksManager

Trimiteți de la distanță modele gata de construcție către utilaje și echipele de topografie din teren și gestionați activele tehnologice pe șantiere, pentru a vă asigura că proiectele dvs. sunt pe drumul cel bun.

Conectați fără întreruperi biroul cu terenul

Eliminați timpul de deplasare din ziua dvs. Știți unde se află utilajele și echipele de topografie și pe ce proiecte lucrează, fără a părăsi biroul. Rezolvați problemele din teren direct din birou pentru a susține eficient echipa oriunde vă aflați și reacționați rapid când lucrurile nu merg conform planului.

Rămâneți conectat cu transfer de date automat

Software-ul Trimble WorksManager asigură că sunteți întotdeauna conectat și la zi prin transferuri automate de date către și dinspre dispozitivele din teren. Urmăriți locația dispozitivelor și rezolvați problemele de la distanță pentru a menține lucrările pe drumul cel bun și pentru a reduce costurile.

Management și transfer de proiecte

Transferați cu ușurință date către și dinspre dispozitive prin internet cu software-ul de gestionare a datelor WorksManager. Rezolvați problemele de la distanță, de oriunde v-ați afla.

Monitorizarea activităților

Urmăriți locația dispozitivelor și utilajelor dvs. Un panou de control intuitiv oferă o privire de ansamblu asupra activelor digitale și a informațiilor despre proiecte. Managerii de date de construcție pot vizualiza informațiile oriunde s-ar afla, pe șantier sau în birou.

Asistență de la distanță

Conectați-vă de la distanță la utilaje pentru a rezolva problemele și a susține echipa de pe teren. Reacționați rapid cu cele mai recente informații disponibile.

Partajarea dispozitivelor

Reduceți costurile utilizând dispozitive subcontractate și închiriate în propriul cont WorksManager. Partajați datele pe toate dispozitivele implicate într-un proiect și gestionați-le într-un singur loc centralizat, indiferent dacă le dețineți sau sunt partajate cu dvs.

Gestionarea mai bună a datelor

Trimiteți automat proiectele către utilaje când ajung pe șantier și arhivați versiunile învechite când sunt publicate noi proiecte. Actualizați firmware-ul dispozitivelor dvs. și arhivați întregi proiecte, eliminând datele de pe toate dispozitivele, totul cu un singur click. Eliberați spațiu pe dispozitivele de teren în timp ce stocați în siguranță datele în cloud. Definiți roluri de utilizator pentru a oferi tuturor acces la proiect, dar limitați cine poate edita și face modificări.

Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine, departamentul nostru de vânzări te va contacta foarte repede.

Opțiuni

Instruire

SITECH România – centru de instruire aprobat – oferă o gamă de cursuri de formare concepute pentru a optimiza utilizarea sistemelor dumneavoastră de ghidare.

Service

Suport pentru managementul schimbărilor, instruire, asistență telefonică, contracte de service: o gamă de servicii care vă ajută să adoptați cu ușurință tehnologiile Trimble.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste soluții

Software-ul dvs

Compune-ți oferta

Instruire

Service

    A cere detalii

    Înapoi

    Trimite-ne cererea ta și echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil.

    Dl

    Dna


    Compoziția ta


    Datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.sitech-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul") sunt destinate să fie prelucrate de către SITECH România, operatorul de date, în scopul prelucrării cererii dumneavoastră de informații și pentru a vă cunoaște mai bine.
    Informațiile marcate cu un asterisc sunt obligatorii pentru gestionarea solicitărilor dumneavoastră.
    În conformitate cu Reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți:
    - un drept de acces (și) rectificare, ștergere și portabilitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    - un drept de limitare și opoziție din motive legitime față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
    De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva unei autorități de supraveghere, precum Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România în cazul unei încălcări a Reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.
    Puteți exercita aceste drepturi scriind la următoarea adresă de e-mail: dpo@monnoyeur.com.
    Cu toate acestea, opoziția dumneavoastră poate, în practică și după caz, să aibă un impact asupra cererii dumneavoastră de informații.
    Pentru mai multe informații cu privire la această prelucrare, vă facem trimitere la Politica noastră de confidențialitate.


    Close